raskaan kaluston raudanlujat ammattilaiset keski-suomen konehuolto Raskaan kaluston huoltojen lisäksi ydinsaamiseemme kuuluu erikoiskuljetuksien logistiikka reittien
suunnittelusta käytännön toteutukseen.
vilkutamme raskasta

0400 605 282

Aina vastataan, paitsi kun nukutaan

Raskaan kaluston moniottelija

Meiltä saat yhden katon alta laajan valikoiman raskaan kaluston palveluita.


- Erikoisalaamme on työkoneiden, kuten maanrakennuskoneiden huolto- ja korjaustyöt niin kentällä ympäri Suomen, kuin toimipisteessämme Jyväskylän Palokassa.

-Liikkuva pesukalustomme tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet puhdistustyöhön asiakkaan luona sovitusti. Monitoimipesuautollamme voimme suorittaa asiakkaan luona esimerkiksi murskauslaitosten, kaivinkoneiden ja pihojen pesut.

- Erikoiskuljetusten liikenteenohjauksen lisäksi voimme avustaa ylimittaisten ja raskaiden kuljetusten reittisuunnittelussa ja reittitutkimuksissa .

Palvelemme monipuolisesti raskaan kaluston saralla

Raskaan kaluston korjaus- ja huolto sekä maastohitsaus

Korjaus- ja huoltotyöt ovat erikoisalaamme. Huoltoautomme palvelee sinua kaikkialla Suomessa ja lisäksi suoritamme korjauksia ja huoltoja Jyväskylän toimipisteessämme.

Erikoiskuljetusten liikenteenohjaus
palvelut

Erikoiskuljetukset luotettavasti perille, koko Suomeen - Ota yhteyttä & tilaa! Pitkää, leveää, raskasta tai hankalan muotoista - Me vilkutamme sen turvallisesti perille!

Erikois- ja raskaspesu työkohteessa

Erikoispesu ajoneuvollamme voimme pestä kenttä olosuhteissa niin murskat kuin kaivinkoneetkin. Lisäksi kalustollamme on pesty pihoja ja esimerkiksi kallioseinämiä ennen ruiskubetonointia.

Yhteistyössä